Články a vaše příběhy

Prozkoumejte články o tématech, která vás nejvíce zajímají, a nechte se inspirovat skutečnými příběhy našich klientů. Sdílejí své zkušenosti s tím, jak jim spolupráce s iHappy pomohla najít rovnováhu a radost v životě. Tyto příběhy jsou zveřejněny s plným souhlasem našich klientů, kteří věří, že jejich cesta může inspirovat i vás k pozitivním změnám a šťastnějšímu životu.

  • Začátek školního roku může být pro děti i rodiče náročným obdobím plným nových výzev. Děti se často potýkají se změnou režimu, novými povinnostmi i očekáváním, což může vést (...)

    Začátek školního roku může být pro děti i rodiče náročným obdobím plným nových výzev. Děti se často potýkají se změnou režimu, novými povinnostmi i očekáváním, což může vést (...)

  • Webinář zdarma: Tajemství spokojeného rodičovství 19. 9. 2024 od 19:30 hodin Být rodičem je jednou z nejdůležitějších a zároveň nejvíce náročných rolí v našem životě. Pokud toužíte (...)

    Webinář zdarma: Tajemství spokojeného rodičovství 19. 9. 2024 od 19:30 hodin Být rodičem je jednou z nejdůležitějších a zároveň nejvíce náročných rolí v našem životě. Pokud toužíte (...)

  • Vztahy jsou jedním z nejdůležitějších aspektů našeho života. Každodenně si uvědomujeme, že pro spokojený a naplněný život jsou kvalitní vztahy s ostatními lidmi klíčové. Člověk byl stvořen pro (...)

    Vztahy jsou jedním z nejdůležitějších aspektů našeho života. Každodenně si uvědomujeme, že pro spokojený a naplněný život jsou kvalitní vztahy s ostatními lidmi klíčové. Člověk byl stvořen pro (...)

  • Naše terapeutka Dagmar Papřoková měla tu čest poskytnout terapie v rámci Projektu podpory zaměstnanosti a uplatnění žen 50+. Jednalo se o individuální terapie pro zhruba 10 žen. Dagmar (...)

    Naše terapeutka Dagmar Papřoková měla tu čest poskytnout terapie v rámci Projektu podpory zaměstnanosti a uplatnění žen 50+. Jednalo se o individuální terapie pro zhruba 10 žen. Dagmar (...)

  • Online workshop zdarma: Osobní rozvoj s iHappy 11. 7. 2024 od 17:00 hodin Workshop je určen všem, kteří chtějí pod vedením zkušených terapeutů pracovat na svém osobním rozvoji (...)

    Online workshop zdarma: Osobní rozvoj s iHappy 11. 7. 2024 od 17:00 hodin Workshop je určen všem, kteří chtějí pod vedením zkušených terapeutů pracovat na svém osobním rozvoji (...)

  • V článku se dozvíte: Nejtěžší období Smysl ve ztrátě Příběh Elišky Rozchody a rozvody jsou bolestivé životní události, které mohou zanechat hluboké emoční jizvy. Přesto mohou (...)

    V článku se dozvíte: Nejtěžší období Smysl ve ztrátě Příběh Elišky Rozchody a rozvody jsou bolestivé životní události, které mohou zanechat hluboké emoční jizvy. Přesto mohou (...)

  • V článku se dozvíte: Krok do neznáma Průběh terapie Nový život díky terapii Terapie je často vnímána jako cesta k léčení vážných duševních poruch, avšak pro (...)

    V článku se dozvíte: Krok do neznáma Průběh terapie Nový život díky terapii Terapie je často vnímána jako cesta k léčení vážných duševních poruch, avšak pro (...)

  • V článku se dozvíte: Negativní pohled na terapii Mentální programy Osobní růst Terapie iHappy V dnešní době se stále více lidí obrací na terapii jako prostředek (...)

    V článku se dozvíte: Negativní pohled na terapii Mentální programy Osobní růst Terapie iHappy V dnešní době se stále více lidí obrací na terapii jako prostředek (...)

  • V článku se dozvíte: Příčiny deprese Projevy deprese Zvládání deprese Úloha terapie při depresi Deprese je stav emocionálního a mentálního vyčerpání, který může významně ovlivnit každodenní (...)

    V článku se dozvíte: Příčiny deprese Projevy deprese Zvládání deprese Úloha terapie při depresi Deprese je stav emocionálního a mentálního vyčerpání, který může významně ovlivnit každodenní (...)

  • V článku se dozvíte: Co je syndrom vyhoření Rizikové profese Časté projevy Vyhoření a terapie Příběh Tomáše Syndrom vyhoření, známý také pod jeho anglickým názvem „burnout“, (...)

    V článku se dozvíte: Co je syndrom vyhoření Rizikové profese Časté projevy Vyhoření a terapie Příběh Tomáše Syndrom vyhoření, známý také pod jeho anglickým názvem „burnout“, (...)

  • V článku se dozvíte: Co je nespavost Vliv na vaše zdraví Příčiny nespavosti Nespavost a terapie Příběh paní Martiny Nespavost (neboli insomnie) není pouze občasným problémem, (...)

    V článku se dozvíte: Co je nespavost Vliv na vaše zdraví Příčiny nespavosti Nespavost a terapie Příběh paní Martiny Nespavost (neboli insomnie) není pouze občasným problémem, (...)

  • V článku se dozvíte: Terapie jako osobní rozvoj Proč lidé chodí na terapii? Terapie jako důkaz odvahy Přínosy duševního zdraví Zbavte se problémů V dnešním hektickém (...)

    V článku se dozvíte: Terapie jako osobní rozvoj Proč lidé chodí na terapii? Terapie jako důkaz odvahy Přínosy duševního zdraví Zbavte se problémů V dnešním hektickém (...)

  • V článku se dozvíte: Úzkost u dětí Kdy se stává problémem? Projevy úzkosti Úzkost a terapie Příběh Aničky V článku se dozvíte, jak se projevuje a (...)

    V článku se dozvíte: Úzkost u dětí Kdy se stává problémem? Projevy úzkosti Úzkost a terapie Příběh Aničky V článku se dozvíte, jak se projevuje a (...)

  • V článku se dozvíte: Terapeuti iHappy Jak se připravit na terapii Jak terapie probíhá Etický kodex Přínos terapie V článku se podrobněji zaměříme na význam rozhodnutí (...)

    V článku se dozvíte: Terapeuti iHappy Jak se připravit na terapii Jak terapie probíhá Etický kodex Přínos terapie V článku se podrobněji zaměříme na význam rozhodnutí (...)

Přihlaste se k newslettru a nic Vám neuteče!

Články, workshopy, slevy a mnoho dalšího…

Zajímá vás některé z následujících témat?

Najděte si oblasti, ve kterých chcete růst, a nebuďte na to sami. V iHappy vám pomůžeme zlepšit životní rovnováhu, sebevědomí a spokojenost. Vyberte si téma, které vás zajímá, a začněte svou cestu k šťastnějšímu životu.